10 C
De Bilt

Meer grip op geld met Geldfit

Stein – Steeds meer mensen zoeken in deze tijd van prijsstijgingen hulp bij geldzorgen. Voor veel mensen is het niet duidelijk waar ze terecht kunnen voor hulp bij hun geldzaken. Om inwoners meer grip op hun geld te geven werkt Gemeente Stein samen met Geldfit. Inwoners kunnen vanaf nu gebruik maken van de website geldfit.nl/stein of bellen met 0800-8115 voor een persoonlijk advies.

Wethouder Dassen: “Ik vind het belangrijk dat inwoners weten waar ze terecht kunnen voor informatie en hulp bij geldzaken. Daarom hebben we de samenwerking gezocht met Geldfit.nl. Ook als er nog geen grote problemen of schulden zijn, is het goed om overzicht te hebben op je geld en te weten op welke geldgebieden Geldfit jou kan helpen.

Grip met Geldfit

Inwoners van gemeente Stein kunnen via geldfit.nl ontdekken welke stappen ze kunnen nemen om meer grip te krijgen op hun geld. Ze krijgen inzicht door:

•        Korte test te doen op geldfit.nl/test/

•        Handige artikelen te lezen. Dit varieert van tips tot organisaties die hen verder kunnen helpen, zoals lokale vrijwilligersorganisaties, energiecoaches of gemeentelijke schuldhulploketten.

Inwoners met voorkeur voor persoonlijk contact kunnen gratis en anoniem bellen naar 0800-8115.

Hulp voor jongeren

Ook jongeren hebben last van de prijsstijgingen. Voor hen is er naast de website Geldfit.nl ook het Jongerenloket waar ze terecht kunnen voor gratis hulp bij vragen en problemen die gaan over geldzaken of andere onderwerpen.

Hulp voor ondernemers

Ondernemers in gemeente Stein kunnen vanaf nu terecht bij Geldfit via geldfit.nl/zakelijk. Op deze manier krijgen zij inzicht in de stappen die ze kunnen zetten om hun bedrijf financieel gezond te houden of te krijgen.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio