16.2 C
De Bilt

Voor ontmoetingspark De Oirsprong wordt Henk Geraats kwartiermaker

Om tal van clubs van Sportpark De Oirsprong in Oirsbeek samen te laten werken met als doel bewegen onder inwoners te stimuleren, heeft de gemeente Beekdaelen Henk Geraats als kwartiermaker aangesteld. Geraats heeft als voormalig bestuurder en beleidsadviseur veel kennis en ervaring op het gebied van het realiseren van open ontmoetingsparken.

De opdracht van de oud-wethouder sociaal domein van de gemeente Nederweert is zowel bestaande als nieuwe partijen te binden aan het park, waarbij een op te richten coöperatie een scala aan inclusieve activiteiten moet gaan bieden. 

Met het aantrekken van Geraats als kwartiermaker, wil Beekdaelen een toekomstbestendig park ontwikkelen dat aansluit bij de noodzaak dat inwoners gezonder en vitaler moeten leven.

Henk Geraats
Henk Geraats – Foto: gemeente Beekdaelen

De Oirsprong

Wethouder Levin de Koster: “Voor de deelnemende partijen is het voordeel van een coöperatie dat administratie, bestuurstaken en onderhoud gezamenlijk kunnen worden uitgevoerd. Daarbij willen we ook commerciële partijen uitnodigen om als beweegaanbieder hun expertise beschikbaar te stellen en samen te werken op De Oirsprong.” 

Kwartiermaker Henk Geraats nodigt individuele sporters, verenigingen die momenteel nog niet gehuisvest zijn op Park de Oirsprong én commerciële partijen uit om samen met hem donderdag 27 februari om 19:00 uur in het gemeentehuis van Schinnen, Scalahof 1, mee te denken over de toekomstige invulling van dit ontmoetingspark. Aanmelden voor deze sessie? Mail dan naar h.geraats@beekdaelen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio