23.7 C
De Bilt

Podcast ‘Impactmakers’ gelanceerd door gemeente Súdwest-Fryslân

Ondernemen met impact, dat is wat de gemeente Súdwest-Fryslân de komende jaren wil stimuleren.  Met de komst van de podcastserie ‘Impactmakers’ kunnen inspirerende ondernemers hun verhalen delen.

Het eerste seizoen van de serie bestaat uit acht afleveringen. Achter de microfoon zitten ondernemers uit onder andere de bouw- en transportsector, gastvrijheidseconomie en ook een agrariër. Daarin vertellen zij hoe ze een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld duurzaamheid, leefbaarheid in de omgeving én de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Alle acht ondernemers hebben een grote impact met het bedrijf, zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen.

Podcast

Bauke Dam, wethouder Economische zaken, hoopt dat de podcast meer ondernemers inspireert: “We hebben zoveel mooie bedrijven in onze gemeente die dagelijks met het werk impact maken. Wij willen met de podcast Impactmakers ervoor zorgen dat ondernemers in onze gemeente geïnspireerd raken door andere ondernemers en hen te stimuleren ook gericht met impact ondernemen aan de slag te gaan. Deze acht afleveringen zijn mooie voorbeelden daarvan, maar er zijn veel meer bedrijven die ook in dit plaatje passen.”

Beeld: gemeente Súdwest-Fryslân
Beeld: gemeente Súdwest-Fryslân

Impactmakers is vanaf nu te beluisteren op Spotify onder de naam van de gemeente Súdwest-Fryslân of via de volgende link: https://open.spotify.com/show/042HYbdEe2lZSDFH4ZzYEQ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio