14.1 C
De Bilt

2 Zonnebrandpalen in Cadzand-Bad helpen strandbezoekers zich te beschermen tegen de zon

We herkennen het allemaal wel, na een mooie zonnige dag kom je knalrood thuis. Op het strand van Cadzand-Bad, ter hoogte van de strandpaviljoens Caricole en de Piraat vind je daarom vanaf 20 juli tot en met 30 september de slimme zonnebrandpaal, je kan je hier gratis insmeren én hij toont wanneer je moet smeren.

Cadzand-Bad

Er is gekozen voor Cadzand-Bad in aansluiting op de badstatus van de kustplaats. Het zeewater en de lucht van Cadzand hebben een bewezen heilzame werking. Verantwoord zonnen en goed smeergedrag sluiten hier op aan. Goed smeren is belangrijk, maar mensen staan vaak niet stil bij de blijvende schade die verbranding van de huid oplevert. Maar liefst 20% van de Nederlanders krijgt te maken met een vorm van huidkanker.

Belang van smeren

De zonnebrandpalen in Cadzand helpen strandgangers bewust te worden van het belang van smeren. Want wat blijkt? De gemiddelde Nederlander kan zich beter beschermen tegen de gevaren van de zon. Nederland staat dan ook op plek 2 van het meeste aantal gevallen van melanoom in de EU.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio