14.2 C
De Bilt

Campagne Mooi is die Tijd in Terneuzen laat jeugdherinneringen herbeleven

De jeugdjaren staan symbool voor de wereld ontdekken en nieuwe dingen leren. Deze week start de campagne Mooi is die Tijd. Een oproep aan alle inwoners van Terneuzen om jeugdherinneringen op te halen en daarmee een stukje plezier en onbezorgdheid terug te geven aan de jeugd van tegenwoordig.

Mooi is die Tijd

De lente is in aantocht. Daarmee komt de tijd voor jongeren om zich buiten te laten zien dichterbij. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in onze gemeente de ruimte krijgt om onbezorgd op te groeien, te genieten van het leven en te zijn wie je bent. Je jeugd moet een periode zijn om met een glimlach aan terug te denken. Hoewel de tijden zijn veranderd, gedraagt de jeugd zich niet heel anders dan vroeger. Door jeugdherinneringen op te halen en met elkaar te delen, hopen we dat de jeugd zich gesteund en begrepen voelt. We zijn ten slotte allemaal jong geweest!

Oproep jeugdherinneringen delen

Naast ludieke campagnebeelden die vanaf deze week te zien zijn, roepen we inwoners op om foto’s uit hun jeugd te delen in het kader van de campagne ‘Mooi is die Tijd’. Er waren vast genoeg favoriete hangplekken in de gemeente Terneuzen te vinden. Via de website www.terneuzen.nl/mooiisdietijd kunnen inwoners hun herinneringen in de vorm van foto’s, anekdotes en filmpjes delen. Hier maken we na de campagne een leuk naslagwerk van. De bijdragen van burgemeester Erik van Merrienboer en wethouder Sonja Suij (Jeugd) staan er al op. Wie volgt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio