11.9 C
De Bilt
donderdag, 23 maart 2023

Grensstraat in Clinge krijgt een nieuwe riolering

Clinge – De Grensstraat in Clinge krijgt een nieuwe riolering. Voordat de rioolwerken starten, vinden eerst werkzaamheden aan de kabels en leidingen plaats. Die beginnen op donderdag 29 april 2021.

Rioolwerken Grensstraat

De riolering in de Grensstraat is oud en aan vervanging toe. De riolering is een zogenaamd gemengd rioolstelsel. Dat is een riool waarbij het vuilwater en het regenwater apart worden afgevoerd. De rioolwerken starten als DNWG klaar is met de werken aan de kabels en leidingen. Bedoeling is dat de hele klus klaar eind september 2021 klaar is.

Inrichting van de straat

Aan de inrichting van de straat verandert na de rioolwerken niets. Die blijft hetzelfde. Wel wordt gebruik gemaakt van nieuwe materialen.

Kabels & leidingen

DNWG start op donderdag 29 april 2021 met de werkzaamheden aan de kabels en leidingen. Die duren naar verwachting tot ongeveer midden juni 2021.

Wegafsluiting

Tijdens de werkzaamheden van DNWG is de Grensstraat op bepaalde momenten deels niet toegankelijk. Als de rioolwerken starten is het nodig de straat af te sluiten voor het verkeer. Wel is de straat dan steeds bereikbaar voor voetgangers en fietsers.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio