27.9 C
De Bilt

Hulster Dweildag zorgt op zondag 26 mei voor verkeershinder

Zondag 26 mei is het weer zo ver: De Hulster Dweildag. Deze dag is de binnenstad weer gevuld met dweilbands en swingende mensen. Omdat de bands op straat spelen, sluiten we een aantal wegen af. Zo blijft het voor iedereen veilig. De binnenstad van Hulst is deze middag daardoor beperkt toegankelijk voor het verkeer. Een bezoekje aan de binnenstad? Parkeer dan best even buiten de vesting.

Binnenstad in- en uitrijden

Verkeer kan tijdens de Hulster Dweildag de binnenstad in- en uitrijden via de Stationsweg en de Dubbele Poort. Via de Graauwse Poort kunt u de binnenstad van Hulst enkel verlaten.

Wegafsluitingen tijdens Hulster Dweildag

De volgende wegen zijn afgesloten op de jaarlijkse Dweildag: Gentsestraat, Grote Markt, Steenstraat, Overdamstraat, Cornelis De Vosplein, Grote Zwanenstaat, Frans van Waesberghestraat, Schuttershof en Nieuweweg.

Verkeersomleiding

Verkeerregelaars begeleiden het verkeer deze dag. Vanaf de Stationsweg leiden we het verkeer via de Frans van Waesberghestraat, Vestdijkstraat en Kloostergang richting ‘s-Gravenhofplein.

De kruising Cornelis De Vosplein/Lange Nieuwstraat blijft vrij. Verkeer kan via de Grote Bagijnestraat en Paardenmarkt het gebied achter het stadhuis en de Grote Markt bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio