21.1 C
De Bilt

Hulster Dweildag op zondag 7 mei: muziek in heel de binnenstad

Zondag 7 mei is het weer zo ver: De Hulster Dweildag. Deze dag is de binnenstad van Hulst weer gevuld met dweilbands en swingende mensen. Omdat de bands op straat spelen, sluiten we een aantal wegen af. Zo blijft het voor iedereen veilig. De binnenstad is deze middag daardoor beperkt toegankelijk voor het verkeer. Een bezoekje aan de binnenstad? Parkeer dan best even buiten de vesting.

Binnenstad in- en uitrijden tijdens Dweildag

Verkeer kan de binnenstad in- en uitrijden via de Stationsweg en de Dubbele Poort. Via de Graauwse Poort kunt u de binnenstad enkel verlaten.

Wegafsluitingen

De volgende wegen zijn afgesloten: Gentsestraat, Grote Markt, Steenstraat, Overdamstraat, Cornelis De Vosplein, Grote Zwanenstaat, Frans van Waesberghestraat en Schuttershof.

Verkeersomleiding

Verkeerregelaars begeleiden het verkeer deze dag. Vanaf de Stationsweg leiden we het verkeer via de Frans van Waesberghestraat, Vestdijkstraat en Kloostergang richting ‘s-Gravenhofplein. De kruising Cornelis De Vosplein/Lange Nieuwstraat blijft vrij. Verkeer kan via de Grote Bagijnestraat en Paardenmarkt het gebied achter het stadhuis en de Grote Markt bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio