9.2 C
De Bilt

Informatieavond werkzaamheden Plevierstraat in Hengstdijk

Hengstdijk – Op woensdag 9 november 2022 vindt er een informatieavond plaats over de werkzaamheden die we gaan uitvoeren in de Plevierstraat in Hengstdijk.

Wat gaat er gebeuren?

Een deel van de Plevierstraat in Hengstdijk krijgt een nieuwe riolering en nieuwe bestrating. Dat is het plan.

Waar gaan we werken?

De werkzaamheden voeren we uit in het gedeelte van de Plevierstraat, gelegen tussen huisnummer 5 en de kruising met de Hengstdijkse Kerkstraat.

Wat gaan we doen?

We gaan de oude riolering verwijderen en een nieuwe riolering aanleggen. Dat is nodig omdat de huidige riolering aan vervanging toe is. Daarna bestraten we de straat opnieuw. Dat gebeurt met nieuw bestratingsmateriaal. De inrichting van de straat blijft hetzelfde.

Wanneer gaan we dat doen?

De exacte periode van uitvoering is nog niet bekend. We verwachten medio maart te starten. De werken duren ongeveer twee maanden.

Informatieavond

Wij vinden het belangrijk om de direct omwonenden zo goed mogelijk te informeren. Daarvoor organiseren we een informatieavond. Die vindt plaats op woensdag 9 november 2022 in dorpscentrum De Schuur aan de Kievitstraat 26 in Hengstdijk. Deze avond is het mogelijk van 18.30 uur tot 20.30 uur – op een tijdstip naar keuze – binnen te lopen.
U krijgt informatie over het plan en u kunt vragen stellen.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio