14.1 C
De Bilt

INULST – Verhuisd naar de keldermanspoort

Hulst – INULST is verhuisd! INULST is verplaatsbaar en dus inzetbaar op verschillende locaties, en bovenal bij verschillende evenementen. Het opvallende kunstobject staat nu nabij de Keldermanspoort aan de Minderbroedersstraat te Hulst.

Kunstwerk verhuisd

Als eerste locatie werd gekozen voor de Stationsweg, bij het festivalterrein van VestRock. Op vrijdag 1 juni 2018 zag INULST daar het levenslicht. Daarmee schaarde Hulst zich in een rijtje wereldsteden, zoals Berlijn, Amsterdam, Madrid en London. Het kunstwerk is tegelijkertijd een knipoog naar het Hulster dialect. Er overheen kijken kan zeker niet.De letters zijn maar liefst elf meter lang en meer dan menshoog.

#INULST

INULST nodigt uit tot interactie; en zeker op sociale media. Door #INULST zal een steeds groter deel van de wereld het sympathieke Hulst weten te liggen.
INULST is onderdeel van het project Versterk de Vesting waar de gemeente Hulst zich sterk voor maakt. Het totaalproject Versterk de Vesting wordt uitgevoerd met steun van het Europese POP3/LEADER-programma.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio