6.7 C
De Bilt

Markt duurzaam Sluis op woensdag 21 september

Woensdag 21 september 2022 organiseert de gemeente Sluis doorlopend van 15.00 tot 20.30 uur een markt over duurzaamheid in MFC De Keure in Sluis. Tijdens de markt kunnen inwoners en ondernemers zich laten informeren over de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

Markt in Sluis

Tijdens de markt krijgen bezoekers advies over het isoleren van hun bedrijf of woning, uitleg over een (hybride) warmtepomp, advies over zonnepanelen of andere duurzaamheidstips. Gespecialiseerde bedrijven helpen tijdens deze markt graag. Ook Duurzaam Bouwloket, Zeeuws Energie Akkoord, Energiek Zeeland en de ZRD hebben een stand waar bezoekers langs kunnen lopen voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Op deze manier wil de gemeente mensen stimuleren om stappen te ondernemen in (verdere) verduurzaming van hun woning of bedrijf.

Thema’s

De volgende thema’s staan centraal tijdens de duurzaamheidsmarkt:

  • Klimaat
  • Energie
  • Circulaire economie

Interactieve sessies-bureau Overmorgen

De gemeente werkt samen met bureau Over Morgen aan de uitwerking van de transitievisie Warmte. Zij geven tijdens de markt twee keer een korte interactieve presentatie over de Transitievisie Warmte (15:30-16:15 en 19:30-20:15). We vertellen hoever we staan, hoe we in Sluis aardgasvrij kunnen leven en welke kansen dit voor een woning of bedrijf biedt. We vernemen tijdens deze sessie graag wat de inwoners belangrijk vinden om mee te nemen bij de verdere uitwerking.

Kom langs!

U bent van harte welkom en u kunt tijdens de markt langskomen wanneer u wilt! U hoeft zich niet aan te melden, behalve als u:

  • wilt deelnemen aan de interactieve sessie over de Transitievisie Warmte
  • als ondernemer wilt deelnemen aan de markt om bezoekers te informeren en te adviseren.

Aanmelden kan via het mailadres: duurzaam@gemeentesluis.nl of kijk voor meer informatie op Duurzaam Sluis – Website gemeente Sluis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio