9.4 C
De Bilt

Nomineren van uw favoriet voor de Cultuurprijs Hulst kan tot 18 oktober

Tot 18 oktober 2022 is het mogelijk om uw favoriet te nomineren voor de Cultuurprijs Hulst. Iedereen uit de gemeente Hulst mag culturele stichtingen, culturele verenigingen, kunstenaars, muzikanten, schrijvers, culturele initiatiefnemers en andere cultuurmakers aandragen. Via online stemmen kiezen we de winnaar die tijdens de cultuurbijeenkomst op 19 november 2022 de prijs ontvangt.

Voorwaarden

Cultuurmakers moeten aan twee voorwaarden voldoen: De stichting, vereniging of persoon houdt zich actief bezig met kunst en cultuur en is ingeschreven in de gemeente Hulst. De winnaar van de Cultuurprijs Hulst 2022 ontvangt 1000 euro.

Nomineren

Wilt u uw favoriet nomineren? Dat kan door voor 18 oktober 2022 te mailen naar info@gemeentehulst.nl. Zet in de onderwerpregel van uw mail de tekst: ‘nominatie Cultuurprijs Hulst 2022’. In uw mail ook uw eigen naam en contactgegevens en de naam en contactgegevens van de cultuurmaker die u nomineert vermelden.

Onderbouwing

Stuur in uw mail verder een inhoudelijke en natuurlijk enthousiaste onderbouwing mee van maximaal een A4 waarin u uitlegt waarom uw genomineerde de prijs verdient. Wat maakt het werk van de genomineerde zo bijzonder of belangrijk? Stuur daarnaast eventuele linkjes naar websites mee waar meer te vinden is over het werk van de genomineerde, bijvoorbeeld foto’s en/of video’s.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio