21.9 C
De Bilt

Opknapbeurt Gentsestraat in de gemeente Hulst

Op woensdag 5 oktober 2022 starten de herinrichtingswerkzaamheden in de Gentsestraat in Hulst. De winkelstraat richten we compleet opnieuw in. Eind november zijn de werkzaamheden klaar.

Werkzaamheden in fases

Om de omliggende straten zo veel mogelijk bereikbaar te houden, is het werk opgedeeld in vier fases.

  • Fase 1: Vanaf 5 oktober tot en met eind oktober wordt er gewerkt in het gedeelte tussen de Grote Zwanenstraat tot Beestenmarkt.
  • Fase 2: Eind oktober werken we aan het kruispunt Beestenmarkt met Gentsestraat. Begin november zijn deze werkzaamheden afgerond.
  • Fase 3: Vanaf begin november tot eind november werken we aan het gedeelte Beestenmarkt tot Frans van Waesberghestraat.
  • Fase 4: Als laatste is het kruispunt Frans van Waesberghestraat met Gentsestraat aan de beurt. Dit staat op de planning voor eind november.

Verkeersaanpassingen

De Gentsestraat is tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar voor doorgaand verkeer. Tijdens de werkzaamheden houden we elk pand zo veel mogelijk bereikbaar voor voetgangers. Dit door middel van loopbruggen en -platen.

Steenstraat

De rijrichting in de Steenstraat draaien we tijdens de werkzaamheden om. Dit wordt dan tijdelijk eenrichtingsverkeer richting de Grote Markt. De fietsers mogen in de Steenstraat wel twee richtingen rijden.

Vrachtverkeer

De binnenstad van Hulst is tijdens de werkzaamheden enkel toegankelijk voor verkeer tot 12 meter lengte, 2.55 meter breedte en 4 meter hoogte. Vrachtverkeer dat groter, breder en hoger is, kan de binnenstad niet bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio