4.8 C
De Bilt

SCHULDHULPMAATJES HULST KUNNEN AAN DE SLAG

De Stichting Schuldhulpverlening Hulst kan aan de slag. Zeven Schuldhulpmaatjes én de coördinator van de stichting hebben met succes het benodigde certificaat behaald. Deze vrijwilligers kunnen nu persoonlijke ondersteuning bieden aan inwoners van Hulst die te maken hebben met (dreigende) schulden.

Wethouder Adri Totté reikt deze vrijwilligers op dinsdag 18 december 2018 het certificaat “Schuldhulpmaatje” uit. Dat gebeurt tijdens een bijeenkomst in Den Dullaert om 16.00 uur. Tijdens de bijeenkomst op 18 december 2018 zijn – naast vertegenwoordigers van Stichting Schuldhulpverlening Hulst en de gemeente Hulst – ook vertegenwoordigers van onder andere Stichting Hulst voor Elkaar aanwezig.

Stichting Schuldhulpverlening Hulst is één van de initiatieven in de gemeente Hulst op het gebied van schuldhulpverlening. De gemeente Hulst is blij met deze initiatieven en draagt het werk een warm hart toe.

Meer informatie over de Schuldhulpmaatjes in Hulst: https://schuldhulpmaatje.nl/locatie/hulst Ook is informatie over schuldhulpverlening te vinden op: https://www.hulstvoorelkaar.nl/volwassenen/ik-zoek-hulp/geldzaken

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio