15.8 C
De Bilt

Verkeersmaatregelen rondom Vestrock op landtong Binnen- en Buitenvest in Hulst

Er zijn een aantal verkeersmaatregelen van kracht als op 31 mei en 1 juni 2024 Vestrock op de landtong tussen de Binnen- en Buitenvest in Hulst weer van start gaat. Hoe leuk is dat! Het belooft dus druk en muzikaal te worden in Hulst.

Eenrichtingsverkeer Stationsweg

Op de onderstaande tijdstippen stellen we éénrichtingsverkeer in op de Stationsweg én het
gedeelte van de Gentsestraat gelegen tussen de Frans van Waesberghestraat en de Traverse:

  • vrijdag 31 mei 2024 vanaf 13.00 tot 01.30 uur
  • zaterdag 1 juni 2024 vanaf 11.00 tot 01.30 uur

Op de genoemde tijdstippen is de binnenstad van Hulst via deze weg enkel bereikbaar. Via de Stationsweg is het niet mogelijk de binnenstad uit te rijden.

Vrachtverkeer opgelet

Het verlaten van de stad is op de bovengenoemde momenten enkel mogelijk via de Graauwse Poort en de Dubbele Poort. Deze poorten zijn niet toegankelijk voor vrachtverkeer. Dat betekent dat vrachtverkeer op de genoemde tijden de binnenstad enkel kan inrijden en niet meer kan uitrijden. Voor het overige verkeer geldt dus dat zij de stad langs alle drie de zijden kunnen inrijden, en kunnen verlaten via de Graauwse Poort of Dubbele Poort.

Drukte binnenstad na afloop van evenement

De ervaring leert dat na afloop van het evenement, veel bezoekers richting de binnenstad trekken. Om verkeersonveilige situaties te voorkomen, sluiten we de Gentsestraat af na afloop van het evenement – op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Dit vanaf 00.30 uur tot 06.00 uur. Dit doen we door middel van het omhoog zetten van de paaltjes aan het begin van de Gentsestraat.

Park afgesloten

In verband met het realiseren van een festivalcamping in het park aan het Havenfort, is het Michelstadtpad – vanaf donderdag 30 mei – 18.00 uur – afgesloten. Deze afsluiting duurt tot zondag 2 juni – 12.00 uur.

Havenfort voor fietsen en campers

De fietsenparking voorzien we op de parkeervakken aan het Havenfort (gedeelte vóór de brug). Op deze parkeervakken geldt dan een parkeerverbod. Op het andere deel van het Havenfort voorzien we camperplaatsen. De gehandicaptenparkeerplaatsen op het Havenfort blijven beschikbaar.

Meer informatie: www.vestrock.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio