11.6 C
De Bilt

Werken van DNWG in Gentsestraat Hulst zijn nu afgerond

DNWG werkte de afgelopen weken in de Gentsetraat in Hulst aan de kabels en leidingen. Deze werken zijn gisteren afgerond. Het verkeer kan dan ook overdag weer door de Gentsestraat rijden. De rijrichting in de Steenstraat draaien we weer om in de normale richting.

Gentsestraat krijgt nieuwe inrichting

In oktober starten we in de Gentsestraat opnieuw met werkzaamheden. De winkelstraat richten we dan compleet opnieuw in. De nieuwe Genstestraat bestaat straks uit een straat op één niveau met een rijbaan en aan beide kanten een loopzone. Die twee scheiden we van elkaar met een natuurstenen band. De rijbaan maken we van gebakken straatstenen en de loopzones van vlakke natuursteen keien.

Nieuwe afwatering

Ook vernieuwen we de afwatering in de straat. De lichtmasten worden verplaatst. De Hulstenaartjes (groene paaltjes) verdwijnen. Aan de ingang van de straat komt een beweegbare paal. Daarmee kunnen we de straat op drukke dagen of bij evenementen afsluiten. We hopen dat het werk eind november 2022 klaar is. Over de verkeersmaatregelen tijdens deze werken informeren we u later.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio