10 C
De Bilt

ZRD introduceert Afval-app voor inwoners Zeeland

Terneuzen – De Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD) heeft samen met de gemeenten Hulst, Sluis, Veere, Noord-Beveland, Kapelle, Reimerswaal en Tholen een Afval-app ontwikkeld. Deze app helpt de bewoners bij het aanbieden en het scheiden van hun afval.

Locaties en openingstijden

Zeeland heeft dertien milieustraten waar bewoners hun afval gescheiden naartoe kunnen brengen. Via de Afval-app van ZRD zijn de locaties en de openingstijden van de milieustraten te vinden. Er wordt ook aangegeven welke afvalstromen geaccepteerd worden.

Informatie over afval

Er is informatie te vinden over alle afvalstromen die aangeboden kunnen worden op de milieustraat of via de huis-aan-huis inzameling. Naast informatie over hoe het afval aangeboden kan worden is er ook informatie te vinden over wat er met het afval gedaan wordt.

Waar kunt u de Afval-app vinden?

De gratis app is beschikbaar in de Playstore (Android) en de App store (IOS). U kunt de app vinden onder de naam ‘ZRD’. Als u de app gedownload heeft, wordt gevraagd om uw postcode en huisnummer. Vervolgens ziet u alle functionaliteiten en is de app klaar voor gebruik.

Voor meer informatie zie ook www.zrd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio