7.5 C
De Bilt

‘25 jaar gemeente Waalwijk toolkit’ om het jubileumjaar uitgebreid te vieren

Dit jaar bestaat de gemeente Waalwijk 25 jaar. Daar wil de gemeente aandacht aan besteden. Via eigen activiteiten, maar ook juist via bestaande en nieuwe initiatieven in de stad. Organiseer jij binnenkort een activiteit, bijeenkomst of evenement met een link naar het 25 jarig bestaan van de gemeente? Dan kun je gratis gebruik maken van de speciale ‘25 jaar gemeente Waalwijk toolkit’. Hierin vind je promotiemateriaal voor het jubileumjaar.

Toolkit Waalwijk

Speciaal voor het 25 jarig bestaan van de gemeente is een toolkit met divers on- en offline promotiemateriaal ontworpen. Hierin zitten bijvoorbeeld beachflags en posters, maar ook social media afbeeldingen. Hiermee kun je het 25 jarig bestaan van de gemeente onder de aandacht brengen tijdens jouw activiteit, bijeenkomst of evenement. Jij kunt gratis gebruik maken van de toolkit als jouw activiteit, bijeenkomst of evenement raakvlakken heeft met het 25 jarig bestaan. Twijfel je hierover? Dan kun je altijd even contact opnemen met de gemeente om het te bespreken.

Hoe maak je gebruik van de toolkit?

Wil je weten wat er in de toolkit zit en er gebruik van maken? Mail dan naar waalwijk25jaar@waalwijk.nl. Zet hierbij voor welke activiteit, bijeenkomst of evenement jij iets uit de toolkit wilt gebruiken, wanneer dat plaatsvindt en wat je nodig hebt. De gemeente neemt dan contact met je op. Ook vragen over de toolkit, het gebruik ervan en het jubileumjaar kun je via dit emailadres stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio