Beide gewond bij steekpartij

Tilburg – zondag 12 augustus heeft er in Tilburg een steekpartij plaatsgevonden op een heuvel. Het was ook inmiddels snel bekend geworden dat de stichter van de eerste wonden zelf ook gewond was. Beide zijn naar een ziekenhuis gebracht, waarop het mooie bureau van de politie te wachten staat.

Oorzaak

De oorzaak van deze steekpartij zou een ruzie geweest zijn, waarbij de dader begon met steken en de andere man raakte gewond. De dader raakte ook gewond, die lette niet op waardoor het “slachtoffer” het mes pakte en hem stak. Nu zijn ze beide daders en slachtoffers.

Betrokkenen schieten te hulp

Toen de politie aankwam zag het ernaar uit dat er meer betrokkenen waren, deze hebben echter de mannen aangeraakt. Dit omdat de mensen zelf de mannen uit elkaar probeerden te houden. Ze waren met zijn velen, dit incident had overdag plaatsgevonden, wat natuurlijk opvalt. hierop volgt dat het ook nog wel in het centrum plaats vond. Het meest gekke was nog dat de mannen met hetzelfde mes elkaar hadden verwondt.

Al gewond gevlucht

Een van de mannen had zelf nog geprobeerd weg te rennen. het was wel van korte duur want de politie had hem al snel te pakken. Hij was bebloed en gewond, maar kon wel rennen. In tegenstelling tot de vluchtende man zat de andere man op straat ook doordrongen onder de bloedvlekken.

Eind goed al goed?

Ambulance personeel heeft de mannen nog onder behandeling, hierop volgt het ziekenhuis en de politie moet hierbij blijven wegens aanhouding. Op het bureau zouden ze pas mogen worden ondervraagd. Het mes was al snel gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img