10.6 C
De Bilt

Kom naar de ‘Dag van de Techniek’ op zaterdag 18 juni in Waalwijk

Op zaterdag 18 juni is het de Dag van de Techniek. De gemeente Waalwijk doet hier dit jaar ook aan mee. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan iedereen met interesse in techniek langskomen op de “Ontdek techniek markt” op het terrein van BekkerLagram aan de Mechie Trommelenweg 12B in Waalwijk.. Bezoekers kunnen kennismaken met verschillende technische bedrijven in Waalwijk en meer te weten komen over werken in de techniek.

Programma

Tijdens de “Ontdek techniek markt” zijn zo’n 20 Waalwijkse techniekbedrijven aanwezig. Er is van alles te doen voor jong en oud. Zo kun je in gesprek met bedrijven, maar ook aan de slag met techniek. Beleef virtual reality, experimenteer met elektrotechniek en los een technische puzzel op. Liever een kijkje op de werkvloer nemen? Dat kan! Naast de “Ontdek techniek markt” kun je op zaterdag 18 juni ook bij bedrijven langs voor een rondleiding op de werkvloer. Zo kun je na je bezoek aan de “Ontdek techniek markt” gelijk de beleving op de werkvloer meemaken.

Over de Dag van de Techniek

De Dag van de Techniek is een jaarlijks terugkerende dag die in het teken staat van werken in de techniek. De dag richt zich op basis- en middelbaar onderwijs, zijinstromers en inwoners die interesse hebben in werken in de techniek. Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis. De Dag van de Techniek is een initiatief van Midpoint Brabant. Het komt voort uit hun Deltaplan Techniek: een plan om techniek meer onder de aandacht te brengen bij inwoners.

Meer informatie

Meer weten over de Dag van de Techniek, de bedrijven die op de bedrijvenmarkt staan of op zoek naar meer info over zaterdag 18 juni? Ga naar www.techniekgeniek.nl/dag-van-de-techniek-2022-in-waalwijk. Houd ook de social media kanalen van de gemeente Waalwijk in de gaten voor updates over zaterdag 18 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio