10.7 C
De Bilt

Dag van de Techniek in Drunen op zaterdag 18 juni 2022

30 bedrijven geven een kijkje in de keuken op 18 juni voor de Dag van de Techniek. Deze dag is speciaal ontwikkeld voor jongeren die nieuwsgierig zijn naar techniek en/of zich oriënteren op een studierichting. Platform Techniek de Langstraat organiseert dit terugkerend evenement samen met technische bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio.

Het doel van deze dag is om jongeren te inspireren en te laten zien dat techniek overal is. Het is veel meer dan het in elkaar zetten van ingewikkelde machines. Het zit ook in gebouwen, auto’s, bruggen, zelfs in ziekenhuizen en pretparken. Tijdens de Dag van de Techniek kunnen jongeren op een leuke manier de techniek ontdekken. Bijvoorbeeld het pizzadeeg dat kant-en-klaar in de supermarkt ligt. Verschillende bedrijven uit de regio laten hun expertise zien. Ook onderwijsinstellingen zoals het Koning Willem 1 College en SG de Overlaat zijn aanwezig op dit evenement. Zo maken jongeren niet alleen kennis met techniek, maar ook met toekomstige technische studierichtingen.

Dag van de Techniek 2022

Wanneer: zaterdag 18 juni 2022
Tijd: 10.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: Breman, Marconilaan 4 in Drunen
Kosten: gratis toegang

Tussen 10.00 uur en 15.00 uur zijn jongeren, ouders/verzorgers en iedereen die interesse heeft van harte welkom bij Breman in Drunen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een dagprogramma. Wanneer dit rond is, wordt dit bekend gemaakt op www.techniekvanjouwtoekomst.nl.

Jongeren zijn de toekomst, met dit evenement bieden wij de kans om te laten zien dat techniek leuk en divers is. Er zijn veel technische bedrijven in De Langstraat die staan te popelen op nieuw technisch talent. Kom naar de Dag van de Techniek en wordt geïnspireerd!

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio