13.5 C
De Bilt

De Python weer open voor het publiek

Kaatsheuvel – De Python is vanaf vandaag weer open gegaan voor het publiek. Na 2 maanden in onderhoud gewest is en de grootte verbouwing.

De oude python gesloopt

De Efteling begon de werkzaamheden door de oude baandelen te slopen. Voor sommige fans van de Efteling was dat wel even slikken. In januari is de oude achtbaan in twee weken tijd in stukken geknipt. Dat is bijna 350.000 kilo staal.

201801110010slooppythoneerstedeel
KAATSHEUVEL – Het eerste deel van de sloop van de Python in de Efteling.. FOTO LEVIN & PAULA PHOTOGRAPHY VOF

Bijna de heel baan vervangen

De Efteling heeft samen met een staalbedrijf  uit België de afgelopen 7 weken de baan helemaal opnieuw opgebouwd vanaf  de eerst looping tot aan de remmen. Stukje voor stukje werd de nieuwe baan in elkaar gezet.

1920 drone python
Foto: Efteling

Een echt stukje van de Python te koop

De Efteling heeft tijdens de sloop van de oude baan de bouten bewaart om er souvenirs van te maken. Deze staan ook al te koop in de winkels van de Efteling, maar OP=OP.

WhatsApp Image 2018 03 13 at 16.52.28
Afbeelding: Efteling

Boarding Pass en een single riders-wachtrij

De Efteling heeft in de tussentijd diverse zaken aangepast voor de entree naar de Python. Zo komt er definitief een Boarding Pass. Dat betekend, dat als de wachttijd langer is dan 15 minuten, de Boarding Pass in werking treed, waarbij je een tijd kunt reserveren voor de achtbaan.

Daarnaast komt er ook een single riders-wachtrij bij de Python. Hier kun je gebruik van maken als je alleen bent. Hiermee wil het park de doorstroming bij de attractie versnellen.

© Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio