Een veilige buurt maken we samen

Oisterwijk – Gemeente Oisterwijk zet in op veilige buurten door samenwerking: “Wist je dat ook jij kunt bijdragen aan een prettige buurt? Door je aan te sluiten bij het Buurtpreventieteam in jouw wijk en/of lid te worden van de Buurt Whatsappgroep, zorg je samen met je dorpsgenoten en ons voor een veilige buurt!

Veilige buurt

Een buurtpreventieteam werkt samen met de politie en de gemeente aan een veilige en prettige buurt. Vrijwilligers van het buurtpreventieteam lopen of fietsen door de wijk en zijn alert op bijzonderheden. Ze maken een praatje met buurtbewoners en weten wat er leeft in de buurt. Ook maken ze bewoners attent op onveilige situaties.

Zichtbaar aanwezig

Doordat de vrijwilligers zichtbaar op straat aanwezig zijn en extra oren en ogen vormen voor politie en gemeente kunnen inbrekers en vandalen minder makkelijk hun slag slaan. Wil je je aansluiten bij het Buurtpreventieteam in jouw buurt? Neem dan contact op met de coördinator van uw buurtpreventieteam via info@buurtpreventie-oisterwijk.nl.

Buurt Whatsappgroepen

Wil je niet aansluiten bij het Buurtpreventieteam, maar wel bijdragen aan een prettige buurt? Word dan lid van de Buurt Whatsappgroep in jouw omgeving! Help inbraken en andere vormen van criminaliteit in jouw buurt te voorkomen, door elkaar alert te maken op verdachte situaties. Stuur een mail met je adres naar gemeente@oisterwijk.nl. Je krijgt dan alle gegevens die je nodig hebt om lid te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img