2.6 C
De Bilt

Efteling eindelijk weer open

Kaatsheuvel – Vanochtend was het na 22 weken sluiting zover; de Efteling opende haar poorten weer. Medewerkers verwelkomden de eerste bezoekers bij de Hoofdentree, abonnementen werden enthousiast gescand en sprookjesachtige muziek vulde sinds lange tijd het park weer.

Vooral buitenattracties Efteling

De buitenattracties werden in alle vroegte soepel opgestart en ook het Sprookjesbos en haar bewoners genieten – net als de Efteling-bezoekers – van de natuur in het park die volop in bloei staat. Sowieso ziet het park er tip top uit, want tijdens de sluiting is veel onderhoud naar voren gehaald en zijn gebouwen en attracties van binnen en buiten gepoetst en opgeknapt.

Alleen buiten attracties open

In het pretpark zijn momenteel allen de buitenattracties open. Door de huidige coronamaatregelen mogen pretparken en dierentuinen allen op met buitenverblijven of buiten attracties. In de volgende stap mogen ook de binnen attracties weer open.

Nieuwe speelbos binnenkort open

De nieuwe speelbos Nest zal binnenkort de porten openen voor iedereen. Nest zal op 31 mei de poorten openen. Van de week is de laatste speeltoestel geplaats bij Nest waar nu momenteel alles op de puntjes woord klaar gemaakt voor opening op 31 mei en ook gelijk op de dag van de 69e verjaardag van de Efteling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio