16.7 C
De Bilt

Efteling fans nemen afscheid van de BOB-baan

Kaatsheuvel – Dit weekend kunnen de bezoekers en de echte fans definitief afscheid nemen van de BOB-baan in de Efteling, die vanaf 1 september definitief dicht gaat.

Afscheid BOB-baan met pijn in het hart

Voor veel fans is het met pijn in hun hart dat ze afscheid moeten nemen van de BOB-baan. De baan is bij veel mensen vaak de eerste achtbaan in hun leven geweest en was nog altijd erg geliefd bij de bezoekers. Zij stonden gerust 40 minuten te wachten voor een ritje.

Toch een nieuwe achtbaan in de plaats

Helaas voor de Efteling fans komt er geen nieuwe BOB-baan op de plaats van de oude, omdat deze banen niet meer gemaakt worden door de fabrikant. Daarom moest de Efteling toch kiezen voor een andere achtbaan. Dit keer eentje voor de hele familie. De Efteling heeft ervoor gekozen om een dubbele baan te plaatsen met de naam Max en Moritz die in het voorjaar van 2020 open gaat op de plek van de oude BOB-baan.

impressiemaxampmoritz
Foto: Efteling

Afscheid niet onopgemerkt voorbij gegaan

Het afscheid is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Er is speciaal afscheidsnummer gemaakt en er zijn verschillende souvenirs uitgekomen, zoals een mooi T-shirt ter herinnering. De BOB-baan is nog open tot zondag 1 september om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio