12.2 C
De Bilt

Feest van de Vrijwilliger 2023

Goirle – Op maandag 6 maart 2023 vieren we het Feest van de Vrijwilliger om 19.30 uur in Cultureel Centrum Jan van Besouw. Verenigingen, burgerinitiatieven en vrijwilligers die wij kennen, kregen een uitnodiging per e-mail. Vrijwilligers kunnen zich ook zelf aanmelden. Dit kan nog tot en met zondag 12 februari.

Vrijwilligers maken Goirle en Riel levendiger, socialer, schoner, groener, gezelliger, sportiever, mooier en leuker. Dankzij vrijwilligers hebben we doenerige dorpen waar het goed toeven is. De gemeente Goirle glanst (meer) door inwoners die zich inzetten voor en met elkaar.

Feest van de vrijwilliger

Dat vieren we tijdens het Feest van de Vrijwilliger. Het wordt een avond met verrassingen, humor en een ‘dank u wel’ aan alle vrijwilligers.

Aanmelden

Het aantal plaatsen in het Jan van Besouw is beperkt. Daarom vragen we geïnteresseerden om zich aan te melden. Per vereniging kunnen maximaal tien vrijwilligers komen. Aanmelden kan via www.goirle.nl/feestvandevrijwilliger.

Mantelzorgers vormen een specifieke groep vrijwilligers. Daarom zetten we hen apart in het zonnetje op de jaarlijkse Dag van den Mantelzorg.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio