21.1 C
De Bilt

Frank van Mosselveld ontvangt De Langstraat Erepenning

Frank van Mosselveld ontving op donderdag 6 juni De Langstraat Erepenning. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn jarenlange inzet en belangrijke bijdragen als algemeen directeur van RKC Waalwijk en bestuurslid van Stichting Samen RKC. Hiermee had hij niet alleen een positieve impact op de voetbalclub, maar ook op de bredere gemeenschap in Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Burgemeester Sacha Ausems reikte de Erepenning uit namens de drie Langstraatgemeenten, Heusen, Loon op Zand en Waalwijk tijdens RKC Live.

Frank van Mosselveld nam op 6 juni afscheid als algemeen directeur van RKC Waalwijk en bestuurslid van Stichting Samen RKC. Tijdens zijn afscheid werd Van Mosselveld geëerd met Erepenning van De Langstraat-gemeenten. Een blijk van erkenning voor zijn positieve invloed op RKC én de regio. Van Mosselveld is hiermee de tweede Ereburger van De Langstraat.

Verdiensten van Frank van Mosselveld

Frank van Mosselveld heeft als algemeen directeur en bestuurslid een cruciale rol gespeeld in de groei en ontwikkeling van RKC Waalwijk en Stichting Samen RKC. Hij is een voorbeeld met zijn voortdurende toewijding aan het stimuleren van betekenisvolle verandering en het verzekeren van een betere toekomst voor de organisatie en de gemeenschappen daaromheen. Onder aansturing van Frank maakte RKC een positieve verandering door, werden impactvolle evenementen georganiseerd en werd de veiligheid flink verbeterd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio