8.2 C
De Bilt

Infoavond Herenboeren Hart van Brabant

Tilburg – Tijdens de informatieavond vertellen de initiatiefnemers je graag over het concept Herenboeren en over de stappen die zijn gezet voor een eigen Herenboerderij. De laatste maanden is er hard gewerkt om in 2020 een Herenboerderij te starten de buurt van Tilburg. Het minimum aantal leden is gehaald maar de coöperatie kan nog leden gebruiken.

Een Herenboerderij is een kleinschalige coöperatie in eigendom van 150 tot 200 huishoudens. Samen bepalen ze wat ze willen eten. De boer – in dienst van de coöperatie – verbouwt voor hen diverse groente, fruit, aardappelen en verzorgt de dieren voor vlees, vleeswaren en eieren. Wekelijks halen de leden hun producten op, vers van het land..

Interesse in duurzaam en lokaal geproduceerd voedsel? Kom dan dinsdagavond 14 januari naar Wijkcentrum De Back – Zorgvlied Tilburg, Schout Backstraat 33, 5037 MJ Tilburg
Inloop vanaf 19.45 uur,  aanvang om 20.00 uur en de avond duurt tot 21.30 uur.

Meer informatie kun je alvast vinden op www.hartvanbrabant.herenboeren.nl, www.herenboeren.nl en op Facebook @herenboerenhartvanbrabant.

Herenboeren Hart van Brabant is initiatief van een groep inwoners uit Tilburg. Wil jij net als zij ook grip op je eten, gezond eten, weten waar het vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt? Dan is Herenboeren Hart van Brabant ook iets voor jou! We verkennen de mogelijkheid voor het opzetten van een een kleinschalig gemengd boerenbedrijf; een zogenoemde Herenboerderij in de omgeving van Tilburg.  
Wil je meer weten, een steentje bijdragen of je aanmelden voor de Herenboerderij? Neem contact met ons op door het sturen van een e-mail naar hartvanbrabant@herenboeren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio