Informatiebijeenkomst dorpshuis Loon op Zand online

Loon op Zand – De Wetering Plan Groep (WPG) en de gemeente hebben vanochtend besloten om de geplande informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van het nieuwe dorpshuis voor Loon op Zand online te organiseren. Dit met oog op de corona-ontwikkelingen. De nu digitale bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 20 november tussen 10.00 en 12.00 uur via Microsoft Teams.

informatiebijeenkomst


Tijdens verschillende presentaties horen en zien deelnemers hoe het nieuwe dorpshuis steeds meer vorm krijgt. Wethouder Jan Brekelmans vertelt over het proces om het nieuwe dorpshuis tot stand te brengen en het tijdspad vanaf 2022. De werkgroepen van WPG en gemeente delen informatie en beelden over het voorlopig ontwerp, gebruik en activiteiten in het nieuwe dorpshuis en de plannen voor de oudbouw. Ook vertellen WPG en gemeente hoe zij het dorpshuis straks vanuit een vereniging willen runnen. Er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via wpg.loonopzand@gmail.com. Zij ontvangen een link naar de bijeenkomst en uitleg hoe zij via Teams kunnen deelnemen. Daarvoor hoeven zij niks te installeren op hun computer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img