11.9 C
De Bilt

Sociaal Huis krijgt eigen locatie in Haaren

Oisterwijk – Stichting Sociaal Huis Oisterwijk krijgt een eigen locatie in kantorencentrum Hart van Haaren aan het Mgr. Bekkersplein 2 in Haaren. Met de overhandiging van de sleutel door wethouder Dion Dankers gaat voor stichting Sociaal Huis Oisterwijk een lang gekoesterde droom in vervulling.

Alle activiteiten kunnen nu plaatsvinden onder één dak. Wethouder Dion Dankers reageert ook verheugd: “We zijn trots op een stichting als Sociaal Huis Oisterwijk, zij doen zoveel belangrijk werk in onze gemeente. Ik ben dan ook blij dat we samen op deze locatie zijn uitgekomen.“

Extra activiteiten Sociaal Huis

Activiteiten zoals het Naai-Verstel-Atelier en het Uitleenpunt-Hulpmiddelen (rollators) zaten tot nu toe steeds op diverse locaties verspreid over de gemeente. Vanaf januari 2022 zijn deze activiteiten dus in Haaren en daar komen nog een Kinder-Cadeautjesbank en een Kinder-Kledingbank bij (medio februari). De start van de Kinder-Cadeautjesbank is mede mogelijk gemaakt door diverse ondernemers uit de verschillende kernen van onze gemeente.

De activiteiten worden gerund door vrijwilligers en bieden in de toekomst mogelijk ook ruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor wie?

De Kinder-Cadeautjesbank en Kinder-Kledingbank zijn voor inwoners van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren die niet of nauwelijks een verjaardagscadeau kunnen kopen en die kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar hebben. Het Naai-Verstel-Atelier en het Uitleenpunt-Hulpmiddelen zijn voor inwoners van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren die het financieel moeilijk hebben en bekend zijn bij instanties die mensen hierin bijstaan, zoals Mentorhulp Oisterwijk en Farent.

Wil je gebruik maken van deze diensten? Meld je dan per mail aan via mentorhulpoisterwijk@outlook.com of bel (06) 479 33 872.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio