Trouwboekje na 50 jaar eindelijk écht ondertekend

Oisterwijk – Een bijzonder moment afgelopen vrijdag voor zowel het echtpaar Albert en Luus Nooren-Potters als voor burgemeester Hans Janssen. 50 jaar geleden trouwden de Oisterwijkse Albert en Luus, maar wat bleek: destijds is de ambtenaar van de Burgerlijke Stand vergeten het trouwboekje te tekenen. De trouwakte was gelukkig ondertekend en dat betekent dat Albert en Luus dit jaar op 29 mei officieel hun gouden bruiloft vierden!

Trouwboekje

Op verzoek van de dochters Nooren, ondertekende burgemeester Hans Janssen afgelopen vrijdag alsnóg het trouwboekje. Een enorme verrassing voor Albert en Luus. Op gepaste afstand richtte de burgemeester ook nog even het woord tot hen, want wat is het een bijzonder en actief stel.

Actief

Al jaren zetten zij zich in voor Oisterwijk en haar inwoners. Van carnaval, tot reuzenfeest, de biljartclub, Koningsdag, het ingepakte Raadhuis, de stoomtrein, FC NOTT en andere hand- en spandiensten. “Albert en Luus staan voor iedereen klaar!”, aldus de trotse dochters. Wij wensen het gouden echtpaar van harte proficiat met deze mijlpaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img