10.6 C
De Bilt

Gemeente Waalwijk stapt over op nieuw meldsysteem Fixi

Vanaf maandag 30 mei kunnen meldingen openbare ruimte in de gemeente Waalwijk gedaan worden met Fixi. Een snelle en simpele manier om bijvoorbeeld een kapotte lantaarnpaal of overlast van personen te melden. Melding doen kan vanaf 30 mei op de website van Fixi via waalwijk.nl/melding of met de Fixi app. De Fixi app is gratis te downloaden in de App Store of de Play Store.

Problemen openbare ruimte in Waalwijk makkelijk melden

Een kapotte lantaarnpaal, een losse tegel, zwerfafval of overlast van personen? Het is belangrijk dat inwoners dit melden om de openbare ruimte schoon, groen en veilig te houden. Nu kan dat onder andere met MijnGemeente App. Vanaf 30 mei werkt de gemeente alleen nog met Fixi. Met Fixi is het voor inwoners gemakkelijker om een melding te maken. Voor de gemeente is het gemakkelijker om meldingen af te handelen.

Foto’s toevoegen en een openbare kaart

Fixi heeft een gebruiksvriendelijke website en app. Het is mogelijk om foto’s toe te voegen aan je melding. Ook zien melders op een openbare kaart of op dezelfde locatie al een melding is gedaan over hetzelfde onderwerp. Daarnaast hoeft een melder niet op dezelfde locatie te zijn waarover de melding wordt gemaakt.

Melding via website en app

Melding doen kan op de website van Fixi via www.waalwijk.nl/melding of door de Fixi app te downloaden in de App Store of de Play Store. Deze app kun je downloaden op een smartphone. Met de Fixi app kun je de status van de melding in de gaten houden en kun je reageren op de melding als deze is afgehandeld door de gemeente.

Telefonische melding

Het blijft ook mogelijk om telefonisch een melding te doen via 0416-683456. De klantencontactmedewerker voert dan de melding bij Fixi in. Per e-mail of telefonisch houdt de gemeente melders op de hoogte over de voortgang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio