15.1 C
De Bilt

Wonderful Days Dongen van 17 t/m 31 december

Dongen De kerstbomen staan nog niet in de Dongense huiskamers, maar toch zijn de voorbereidingen voor de feestdagen in Dongen al in volle gang. Dit jaar pakken we uit! Van schaatsbaan tot kerstmarkt en van oliebollenparty tot een popquiz; tijdens Wonderful Days Dongen zien we het allemaal. Tijdens dit meerdaags winterevent is er voor ieder wat wils.

Wonderful Days Dongen

Wethouder Petra Lepolder: ‘Ik ben blij dat we met Wonderful Days Dongen een boost kunnen geven aan de lokale economie. Door bestaande evenementen aan elkaar te koppelen en door goed samen te werken gaan we er een onvergetelijke decembermaand van maken.’

17 tot en met 31 december

De aftrap van de Dongense feesten is op vrijdagmiddag 17 december, met een wel heel bijzondere verrassing. Aansluitend vindt de opening plaats van Dongen Ice. Naast drie weken lang schaatsplezier zal er ook een kerstmarkt zijn van 17 tot en met 21 december. Ook organiseert DDDQ een Dongense Popquiz op 28 december. Wonderful Days Dongen wordt op 31 december afgesloten met de traditionele Oliebollenparty op het Looiersplein.

Samenwerking

Het Dongense feest wordt georganiseerd door onder andere Dongen Ice, DDDQ en Leer Dongen Kennen. De gemeente Dongen zorgt ervoor dat het Dongense feest bekend wordt bij het publiek. Iedereen die wil, kan Wonderful Days Dongen ook mee promoten door bijvoorbeeld flyers en raamstickers. De komende weken wordt dit materiaal gemaakt en na Sinterklaas start de campagne.

Meedoen

Organiseer jij ook iets wat past binnen dit concept? Bijvoorbeeld een optreden met een koor, een levende kerststal of een workshop kerststukjes maken. Laat het ons weten via wonderfuldays@dongen.nl en we zetten de activiteit op de agenda!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio