20 C
De Bilt

Afrika Festival 2021 op 3 en 4 juli a.s. online met thema ‘Think outside the box!’

Helaas. Hertme wordt dit jaar opnieuw niet omgetoverd in een klein Afrika voor het Afrika Festival. Deze definitieve beslissing is zo lang mogelijk uitgesteld in de hoop dat versoepelingen in deze laatste weken nog mogelijkheden zouden bieden. Maar omdat de lockdown nog altijd grotendeels van kracht is en internationale tournees van artiesten erg onzeker zijn, hebben we moeten besluiten dat het onmogelijk is om dit jaar een fysiek Afrika Festival in Hertme te organiseren. Met pijn in ons hart. Maar we staan het niet toe dat onze bezoekers twee jaar op rij niet van Afrikaanse muziek, cultuur en lekker eten gaan genieten.

“Wij komen wel naar jou toe”

Dat onder het motto: Als zij niet naar het Afrika Festival mogen komen, komt het Afrika Festival naar hen!
Hoewel het op 3 en 4 juli niet zal zijn toegestaan om met honderd- of duizenden mensen bij elkaar te komen, lijkt het er op dat we in Nederland tegen die tijd wèl weer met vrienden en familie in kleine groepen bij elkaar mogen komen. Dus dan doen we dat toch?! Niemand van onze bezoekers hoeft zich te weerhouden van een gezellig “Afrika weekend”. Vorig jaar ontstonden overal en nergens pop-up Afrika Festivalletjes. En dat juichen wij toe!

Beleef de sfeer

Waar de bezoekers ook zijn, in de woonkamer, tuin, park of op de camping, beleef overal het eerste weekeinde van juli in Afrikasfeer. En hoewel het festival in Hertme moeilijk te evenaren is, kom je als bezoeker natuurlijk een heel eind met goed gezelschap, wereldse muziek, heerlijk eten en positieve energie! Daarbij geven wij onze trouwe Afrika Festival fans graag een duwtje in de rug.

Je eigen Afrika Festival

Vier je eigen pop-up Afrika Festival! Festival aankleding mag natuurlijk iet ontbreken! Daarom bieden wij onze bezoekers vanaf nu de optie om een “Afrika Festival pop-up Box” te pre-orderen via onze nieuwe webshop op www.afrikafestivalhertme.shop. In de box vind je allerlei toffe aankleding die jouw locatie er doet uitzien als een echt Afrika Festival terrein. Denk bijvoorbeeld aan slingers, plastic bekers, ballonnen, enzovoort! In de webshop zijn nog veel meer bijzondere items beschikbaar die onze vaste bezoeker helpen deze zomer door te komen, uiteraard geheel in sfeer van het Afrika Festival.

Livemuziek

Daarnaast is er natuurlijk goede livemuziek nodig. Gelukkig hebben we door de jaren heen wel wat noemenswaardige artiesten in Hertme te gast gehad, waarvan we bijzondere film- & geluidsopnames hebben mogen maken. Van al die historische optredens stellen we een programma samen dat gedurende de gebruikelijke festivaldagen (3 & 4 juli) non-stop, gratis te bekijken en beluisteren is via www.afrikafestivalhertme.tv.

Eten en drinken

Het laatste ingrediënt dat niet mag ontbreken is lekker eten en drinken. In aanloop naar het festival delen we allerlei Afrikaanse of door Afrika geïnspireerde gerechten, cocktails, snacks en andere culinaire hoogstandjes via onze Social Media kanalen (Facebook en Instagram). Alles om er voor te zorgen dat onze Afrika Festivalgangers zich het hele weekend in Afrikaanse sferen wanen. Extra optie voor tickethouders Tickethouders behouden een aantal opties met betrekking tot hun huidige ticket / voucher.

Standaard omzetting kaarten

Standaard worden alle geldige kaarten omgezet naar hetzelfde type toegangskaart voor de eerstvolgende editie van het Afrika Festival Hertme. Daar hoeven zij niets voor te doen. Tevens behouden zij het recht om het geld terug te vragen, of om hun eigen ticket en bijbehorende aankoopbedrag te schenken. Aanvullend hebben we de optie toegevoegd om de ticket om te zetten in online shop tegoed. Hiermee zijn zij in staat een Festival box of andere item naar keuze aanschaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio