15.5 C
De Bilt

Akkerhus Hemelvaartsdag fietstocht op 18 mei 2023

Op Hemelvaartsdag, 18 mei 2023  wordt alweer voor de zevende keer de Akkerhus fietstocht gehouden. Iedereen die kan fietsen mag deelnemen aan deze fietstocht met diverse routes langs de mooiste plekjes van de gemeente Wierden. Er kunnen afstanden gefietst worden van 15, 27 of 53 kilometer.

Opgave vooraf is niet nodig en starten is mogelijk van 9.30 uur tot 14.00 uur vanaf het Akkerhus, Ypeloschoolweg 2b in Ypelo. De finish is ook weer bij het Akkerhus.

De kosten voor deelname inclusief koffie of thee met koek bedragen € 7,50 per persoon. Tevens ontvangen alle deelnemers een tegoedbon voor een broodje hamburger of braadworst bij terugkomst in het Akkerhus waar dan uitgebreid gelegenheid is voor een gezellig samenzijn in de Akkerhus zaal, op het terras of aan de Akkerhus bar.

Traditiegetrouw wordt ook weer een goed doel gesponsord en een groot deel van de opbrengst is dit jaar bestemd voor “Handycamp Outdoor Nijverdal”. Deze organisatie verzorgt unieke campervakanties voor mensen met een lichamelijke beperking en zal deze dag ook met een camper aanwezig zijn op het Akkerhus terrein.

Akkerhus Hemelvaartsdag Fietstocht

Meer informatie over de fietstocht: bij Johan Heimerink, tel. 06 833 88 119 en op www.akkerhus.nl/akkerhus-hemelvaartsdag-fietstocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio