-2 C
De Bilt

Akkerhus Hemelvaartsdag fietstocht in Enter

Ook dit jaar wordt op Hemelvaartsdag de Akkerhus fietstocht bij Enter gehouden. Iedereen die kan fietsen mag deelnemen aan deze fietstocht met diverse routes langs de mooiste plekjes van de gemeente Wierden. Er kunnen afstanden gefietst worden van 14, 24 of 49 km.

Fietsen op Hemelvaartsdag

Starten is mogelijk van 9.30 uur tot 14.00 uur vanaf het Akkerhus, Ypeloschoolweg 2b in Ypelo. De finish is ook weer bij het Akkerhus. De kosten voor deelname inclusief koffie of thee met koek bedragen € 6,00 per persoon. Tevens ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor een broodje hamburger of braadworst bij terugkomst in het Akkerhus.

Opbrengst voor Stichting WensAmbulance

Een groot deel van de opbrengst is dit jaar bestemd voor Stichting “WensAmbulance”. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden en de patiënten en hun familie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Meer informatie

Meer informatie over de fietstocht: bij Johan Heimerink, tel. 06 833 88 119 en op www.akkerhus.nl/akkerhus-hemelvaartsdag-fietstocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio