3.2 C
De Bilt

Aquapark de Zandstuve langer open

Twenterand – Normaal sluit Aquapark de Zandstuve in Vroomshoop begin september haar deuren. Maar omdat we de afgelopen jaren hebben gezien dat het mooie weer langer aanhoudt, wordt de opening dit jaar met twee weken verlengd. Dat betekent dat het zwembad tot en met 13 september open blijft. Daarbij geldt het zomerrooster met aangepaste openingstijden vanwege het coronavirus. Wethouder Mark Paters: “De inwoners van Twenterand kunnen dus nog twee weken langer genieten van het buitenzwembad. Hopelijk komen er nog wat mooie dagen aan!”.

Openingstijden Aquapark

Maandag tot en met vrijdag is Aquapark de Zandstuve open van 7.00 uur tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Bij slecht weer gaat het zwembad in het weekend twee uur eerder dicht. Meer informatie over de openingstijden en tarieven van Aquapark de Zandstuve staat op de website www.twenterand.nl/zwemmenintwenterand. Houd ook de Facebookpagina van Aquapark de Zandstuve in de gaten voor de meest actuele informatie.

Zwemmen in coronatijd

Er worden bij de zwembaden extra maatregelen genomen om alle hygiënemaatregelen van het RIVM goed na te leven en het virus geen kans te geven. Bovendien moeten bezoekers de 1,5 meter afstand in acht nemen in en uit het water. Dit geldt niet voor kinderen en jongeren tot 18 jaar onderling en kinderen tot en met 12 jaar tot volwassenen. Het zwembadpersoneel ziet er op toe dat de 1,5 meterregel wordt nageleefd, maar gaat er ook vanuit dat bezoekers daar zelf verantwoordelijkheid in nemen. Kijk voor meer informatie over zwemmen in coronatijd op de website van de Rijksoverheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio