2.1 C
De Bilt

Avondschool Vroomshoop start in januari en is voor iedereen!

Taalpunt Twenterand, Bibliotheek Twenterand en Het Noordik Vroomshoop vervolgen samen weer met het zeer succesvolle project ‘de Avondschool Vroomshoop’. Een plek waar iedere inwoner van Twenterand wat kan leren! Wel school, niet schools: zonder stress, zonder druk. In eigen tempo kan jong en oud gratis meedoen met onze lessen. Van bloemschikken tot lezen, van rekenen tot koken. Het kan allemaal bij de Avondschool. Kom ook leren (leren)!

Op dinsdag 30 januari start de Avondschool weer met een inschrijfavond. Op deze avond is er een kopje koffie en wat lekkers, krijg je informatie en kun je je inschrijven op de lessen. Inloop is vanaf 19 uur en de inschrijving begint om 19.30 uur. Dinsdag 6 februari starten de lessen.

Avondschool Vroomshoop

De Avondschool Vroomshoop zoekt nog vrijwilligers, docenten en organisaties die hun diensten willen aanbieden. Lijkt het je wat om te helpen met het geven van of assisteren bij lessen op de Avondschool? Zoek je een locatie waar jij je gratis cursus, training of les kunt aanbieden? Ben je docent en lijkt het je leuk om invulling te geven aan kwalitatief goede lessen op de Avondschool Vroomshoop? Meld je dan aan!

Op de Facebookpagina van de Avondschool Vroomshoop vind je nog meer informatie en foto’s. Wil je meer weten of je aanmelden? Bel, mail of app: 06-15294285 / avondschool@bibliotheektwenterand.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio