8.5 C
De Bilt

Avondschool Vroomshoop geeft cursus ‘Help mij mijn kind leren leren’

De Avondschool Vroomshoop helpt je als je met de volgende vragen zit over je kind: ‘Wil jij thuis je kind kunnen helpen met huiswerk? Zie je elke keer op tegen het moment dat het maken van huiswerk moet gebeuren en dat het pittig is? Wil jij een avond in de week wat tijd van een docent om samen met je kind te kunnen kijken naar oplossingen voor het leren? ‘

Dat kan! De Avondschool Vroomshoop biedt vanaf februari een nieuwe cursus aan: ‘Help mij mijn kind leren leren.’ Annemarie ter Woerds, een ervaren lerares die al 14 jaar op het Noordik werkt, leidt de cursus. Ze zegt: “We willen ouders helpen met praktische tips, zodat ze hun kinderen kunnen helpen met het opschrijven, plannen en maken van huiswerk.”

Cursus ‘Help mij mijn kind leren leren’

De cursus ‘Help mij mijn kind leren leren’ is niet alleen gericht op praktische tips, maar is ook een plek waar ouders met elkaar kunnen praten. Door ervaringen te delen, kunnen ouders beter bepalen wat het beste is voor hun kind.

Annemarie zegt hierover: “Door samen te werken, kunnen ouders van elkaar leren en ontdekken wat wel en niet werkt. We willen een team vormen tussen ouders, school en kind.  Dat leidt tot meer structuur, rust en betere schoolresultaten. En dat is wat ik iedere ouder en kind gun: een fijne schooltijd, zonder te veel gedoe. Het is belangrijk dat kinderen prettig kunnen leren en zich goed kunnen ontwikkelen.”

Dus lijkt het je wat om verder te komen met de huiswerk struggles van je kind? Is je kind tussen de 10 en 18 jaar? Neem dan contact met ons op! We geven je alle informatie, beantwoorden graag je vragen en nodigen je uit voor de inschrijfavond, waarop je je kan inschrijven voor deze cursus.

Over de Avondschool Vroomshoop

Natuurlijk zijn er ook allerlei andere cursussen te volgen, want de Avondschool Vroomshoop is DE plek om te groeien. Wel op school, niet schools. De inschrijfavond voor alle cursussen is op 30 januari. Vanaf 19.00 uur is er inloop, vanaf 19.30 uur kun je je inschrijven.

Daarna worden de cursussen op elke dinsdagavond op Het Noordik in Vroomshoop gegeven. Check onze facebookpagina ‘Avondschool Vroomshoop’ voor meer info over de docenten, de lessen en de leuke momenten tijdens de cursussen!

Lijkt het je wat om ons team te versterken? We zijn nog op zoek naar vrijwillige docenten voor de vakken ‘Duits’, ‘Fotografie’ en ‘zang in Nederlands EN dialect’. Wil je meer informatie of je aanmelden? Bel, mail of app op telefoonnummer 06-15294285 of mailadres avondschool@bibliotheektwenterand.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio