21.2 C
De Bilt

Bibliotheek Twenterand organiseert filmprojectdag voor kinderen van 9 tm 13 jaar

Kinderen die ervan dromen om voor de camera te staan als acteur of actrice of altijd al eens een spannende film hadden willen maken kunnen donderdag 27 juli hun hart ophalen. Bibliotheek Twenterand organiseert die dag een filmprojectdag in de Bibliotheek Den Ham.

Onder begeleiding van professionals gaan de kinderen alles leren over het maken van een film en over het verantwoord omgaan met media. De film kan zelfs in de herfstvakantie op het Pop-up Film Festival Twente vertoond worden!

Leren filmen of acteren en nadenken over mediawijsheid

De kinderen komen tijdens deze dag niet alleen van alles te weten over het maken van een film of de beste manier om te acteren, maar ze gaan ook nadenken over mediawijsheid. Bijvoorbeeld over hoe je met beelden omgaat waar jezelf of anderen op staan.

Acteren, filmen of regisseren

De één acteert graag en de ander lijkt het leren van filmen of regisseren een leuke uitdaging. De kinderen kunnen bij het aanmelden kiezen voor één van deze rollen en krijgen dan een workshop theater of filmen/regisseren.

Meer informatie en aanmelden bij de bibliotheek

De filmprojectdag is op donderdag 27 juli van 10:00 – 16:00 uur in de Bibliotheek Den Ham en is geschikt voor kinderen van 9 t/m 13 jaar. Deze dag is gratis. Uitgebreide informatie en aanmelden via www.bibliotheektwenterand.nl/agenda.

Let op! Er is beperkt plek en Vol = Vol!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio