21.9 C
De Bilt

Bibliotheek Vriezenveen start 9 september een Handwerkcafé

Vriezenveen – Gezellig samen handwerken, ideeën opdoen en elkaars werk bewonderen? Op donderdag 9 september is iedereen van harte welkom bij de start van Handwerkcafé De gouden schaar in Bibliotheek Vriezenveen. Onder het genot van een kopje koffie/thee kan iedereen, die bijvoorbeeld een brei-, of haakwerkje onder handen heeft, langs komen om gezellig samen te handwerken.

Inspiratie en gezelligheid

Maar ook als je niets ‘onder de naald’ hebt, ben je welkom. Er is altijd iets waarmee je aan de slag kan onder leiding van twee ervaren handwerksters. Voor de inspiratie is er natuurlijk een mooie collectie handwerkboeken bij de hand.

Start 9 september in bibliotheek Vriezenveen

Het Handwerkcafé is 1 keer per maand geopend in Bibliotheek Vriezenveen. Elke tweede donderdag van de maand kun je van half 10 tot half 12 aanschuiven in de leeszaal. Aanmelden is niet nodig. De eerste keer is op donderdag 9 september vanaf half 10. Koffie en thee met iets lekkers staan klaar. Deelname is gratis en bij gebruik van materialen kun je een vrije gift doen.

Welkom

We zien je graag bij de eerste ochtend van Handwerkcafé De gouden schaar. En vraag gerust iemand van uw buren, familie of vrienden mee. Heb je nog vragen dan kun je bellen naar 0546-562385 of mailen naar info@bibliotheektwenterand.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio