13.8 C
De Bilt

Boerenmarkt Losser maakt zich op voor vrolijke meimaand

Tip voor jonge gezinnen! Naar verre oorden in de meivakantie? Niet doen! In Losser is er komende zaterdag genoeg te beleven. De boerenmarkt staat bol van gezelligheid. We luiden de meimaand in met de Tukkerbloazers. De Losserse boerenkapel weet als geen ander sfeer en een hoop muzikaliteit tussen de kramen te brengen. En wie hebben we daar? Mary uit vervlogen tijden. Met haar zwevende tijdmachine is ze per ongeluk op de boerenmarkt terecht gekomen.

boerenmarkt. Foto: gemeente Losser

Met haar papagaai Coco hoopt ze haar weg snel terug te vinden, en daar kan ze wel wat hulp bij gebruiken. Wie stapt aan boord en helpt Mary de geheimzinnige opdrachten uit te voeren? Om alvast in de stemming te komen, kun je je bij het schminkteam van Elena Bunskoek mooi laten schminken naar het tijdperk van Mary. Na afloop een kleurige en bijzonder gecreëerde ballon van Gerrit de ballonnenman mee en je hebt gegarandeerd een leuke zaterdag gehad.

Heerlijke, verrassende en originele producten

De boerenmarkt heeft telkens nieuwe en verrassende deelnemers. Ook die komen graag naar Losser op de laatste zaterdag van de maand om de fijnproever en creatieveling met hun producten kennis te laten maken. En er is zoveel meer te beleven en te kiezen. Een kleine greep uit wat men kan verwachten: heerlijke vers gerookte paling, ambachtelijk gemaakte worsten, diverse soorten vlees van runderen uit de buurt, Losserse boterkoek, zelfgemaakte jam, vers fruit uit Rossum, prachtige bloemenkransen, zijde bloemen, schoonmaakmiddelen, kaas & noten, chocolade, lekkere sauzen, sierraden, cadeau-ideeën, handgemaakte kinderkleding van biologische stoffen en eigengemaakte lampen.

Gerrit de ballonnenman. Foto: gemeente Losser

Boerenmarkt

Tussendoor heerlijk lunchen of een borrel na afloop in een van de gezellige Losserse horeca maakt een bezoek aan Losser komende zaterdag meer dan waard. Geniet van de ter plekke gebakken tuffelpannenkoeken. Of haal een lekker vers kopje koffie bij de barista van Missie Koffie.

Waar en wanneer? Zaterdag 29 april: 10.00 – 16.00 uur in het centrum van Losser

www.centrumlosser.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio