19.7 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

Cadeaupas voor Bornse mantelzorgers

Mantelzorgers in de gemeente Borne die staan ingeschreven bij Steunpunt Mantelzorg Borne, ontvangen deze week de Bornse Cadeaupas. Met de cadeaupas ter waarde van € 50,- bedanken Steunpunt Mantelzorg Borne van SIZ Twente en de gemeente Borne mantelzorgers voor hun inzet voor naaste(n).

“Wat mantelzorgers doen, is niet vanzelfsprekend. Het is bijzonder en verdient waardering. Het helpen, ondersteunen en zorgdragen voor anderen is pittig en in deze corona-periode, die helaas blijft voortduren, is het vaak een nog grotere uitdaging”, aldus wethouder Martin Velten.

Bornse Cadeaupas

Op 10 november was het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop jaarlijks wordt stilgestaan bij mantelzorg. Zo organiseerde Steunpunt Mantelzorg Borne dit jaar diverse creatieve workshops voor Bornse mantelzorgers. Naast de Dag van de Mantelzorg, worden mantelzorgers bedankt met de Bornse Cadeaupas. De cadeaupas kan bij ruim veertig bedrijven in Borne worden besteed. Van winkels en horeca tot theater en beautysalons.

Inschrijving bij Steunpunt Mantelzorg Borne nodig

Mantelzorgers die staan ingeschreven bij Steunpunt Mantelzorg Borne ontvangen de cadeaupas deze week per post. Kent of bent u mantelzorger en heeft u zich nog niet ingeschreven bij Steunpunt Mantelzorg Borne? Dan kunt u dit alsnog doen. Zo kunnen we alle mantelzorgers in Borne informeren over de ondersteuning die Steunpunt Mantelzorg Borne kan bieden en kunt u alsnog in aanmerking komen voor de Bornse Cadeaupas.
Ondersteuning Heeft u als mantelzorger zelf (extra) ondersteuning nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen met Steunpunt Mantelzorg Borne, zodat ze met u mee kunnen denken of u een luisterend oor kunnen bieden.

Informatie

Mantelzorgers kunnen voor informatie of ondersteuning terecht bij Lenneke Herben en Lisanne Brinkman (email: info@siztwente.nl). Zij werken als consulent bij het Steunpunt Mantelzorg Borne (onderdeel van het Steunpunt Informele Zorg), 085 77 31 720, www.siztwente.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio