11.8 C
De Bilt

De jeugd kan weer kamperen als vanouds in Tubbergen!

Na twee zomers met coronamaatregelen kan de jeugd weer als vanouds kamperen. Jongeren die deze zomer willen kamperen moeten voordat ze gaan kamperen de spelregels die bij het kamperen horen ondertekenen. Vanaf 1 juni zijn de spelregels te vinden op www.tubbergen.nl/jeugdkamperen.

Samen verantwoordelijk jeugdkamperen

Het is een traditie voor de middelbare scholieren van de gemeente Tubbergen om de zomervakantie te starten, door samen met vrienden te kamperen. Om met elkaar te zorgen dat dit mooie én verantwoordelijke kampeerdagen worden, zijn er door de gemeente Tubbergen spelregels opgesteld. Deze spelregels worden samen met de jongeren, ouders, grondeigenaren en gemeente afgesproken.

Informatieavond 23 juni

Op 23 juni wordt er om 19.30 uur een informatieavond georganiseerd in het gemeentehuis in Tubbergen. Hier worden onder andere de spelregels van dit jaar toegelicht. Burgemeester Wilmien Haverkamp en wethouder Hilde Berning gaan tijdens deze avond in gesprek met de kampeerjongeren, hun ouders en de grondeigenaren, om de verwachtingen te bespreken. Dit alles om het kamperen succesvol te laten verlopen.  

Aanmelden vanaf 1 juni

De jongeren uit de gemeente Tubbergen die in juli gaat kamperen, moet zich hiervoor aanmelden bij de gemeente. Dit kan vanaf 1 juni via www.tubbergen.nl/jeugdkamperen. De spelregels, de verklaring voor de grondeigenaar en het invulformulier voor het kampeerplan moeten worden ingevuld en ingeleverd. Aanmelden voor het kamperen kan tot 30 juni.

Vragen over het kamperen voor de jongeren kunnen gesteld worden via jeugdkamperen@tubbergen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio