14.7 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Inspirerende expositie ‘Hout van Wol’ in Bibliotheek Vriezenveen

De Bibliotheek in Vriezenveen verwelkomt met trots een mooie expositie van het werk van Daniëlle van Kampen. Vanaf januari kunnen bezoekers genieten van de kunstwerken en kunstzinnige producten die zijn gecreëerd door haar.

Over hout van Wol, door Daniëlle beschreven:

“Hout van Wol is ontstaan uit een jarenlange creatieve passie voor meubels restylen, pallethout hergebruiken, haken & breien en nog veel meer.

Als kind werd ik aangestoken door mijn moeder en oma met het creatieve virus wat vanaf 2009 doorgroeide onder de naam: Created by Daan. Sinds 2023 ga ik verder onder de naam Hout van Wol en kun je alle creaties ook vinden in de webshop. Ik vind het leuk om afgedankte meubels nieuw leven in te blazen en pas daarbij allerlei verschillende technieken toe om een unieke look te creëren.

Daarnaast hergebruik ik graag (pallet)hout om onder andere deze wandornamenten, mini-kunst of opbergkisten te maken. Als ik ’s avonds dan eindelijk de rust vind om te gaan zitten willen de handen toch nog door en neem ik graag een haakwerkje op schoot. Zo haakte ik al tientallen sjaals, dekens, stola’s vesten, knuffels, accessoires enz.

Samen met moeders die ook graag haakt en breit staan wij regelmatig op markten maar verkopen we ook online in de webshop. Snuffel lekker rond hier en/of op mijn site, laat je inspireren (we maken ook in opdracht!) en wie weet tot ziens!”

Gratis expositie bekijken

De expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van Bibliotheek Vriezenveen. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheektwenterand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio