20 C
De Bilt

Fashion Avenue op de Losserse streekproductenmarkt

Kleuren komen tot leven en de mode bloeit als nooit tevoren. Van roze tot geel, het hele palet van de regenboog wacht op jou in het centrum van Losser. De Losserse modewinkels inspireren je voor de nieuwste trends tijdens het fashion event op zaterdag 25 mei. Deelnemende winkels verwelkomen je met open armen en verrassende aanbiedingen.

Fashion Avenue

Het is een en al fashion wat de klok slaat! Fashion Avenue is het kloppende hart van mode minnend Losser op de zaterdag. Vanaf 11 uur wordt ieder half uur een modepresentatie gegeven. Om 13 uur is er een grote modeshow met medewerking van Nikki’s Fashionstore, Wigger Mode, Leads, Menger Mode, Nicole Body & More en juwelier Vreriks. Modellen showen de nieuwste creaties en laten de trends van het voorjaar zien. Ladyspeaker, model en zangeres Daniek Scheer geeft uitleg over het geshowde. Special guests zijn de Flower Ladies.

In hun felroze en felgele bloemencreaties lopen ze rond op de boerenmarkt en delen loten uit aan bezoekers. Ieder half uur wordt er een trekking gedaan waarbij de bezitter van het lot een fashioncheque kan winnen. Zo wordt mode nóg leuker dan dat het al is.

Lancering nieuwe website

Er is met vereende krachten aan gewerkt: zaterdag gaat de nieuwe website van Centrum Losser live. Een nieuwe frisse look & feel is wat de bezoeker mag verwachten met nieuws over de mooie activiteiten die Centrum Management Losser (CML) organiseert. De centrumondernemers van hartje Losser presenteren zich op de nieuwe website. Om 11 uur gaat ie op een ludieke manier de lucht in!

Heerlijke, verrassende en originele producten

De boerenmarkt heeft telkens nieuwe en verrassende deelnemers. Ook die komen graag naar Losser op de laatste zaterdag van de maand om de fijnproever en creatieveling met hun producten kennis te laten maken. En er is zoveel meer te beleven en te kiezen. Een kleine greep uit wat men kan verwachten: heerlijke vers gerookte paling, ambachtelijk gemaakte worsten, diverse soorten vlees van runderen uit de buurt, Losserse boterkoek, zelfgemaakte jam, vers fruit uit Rossum, prachtige bloemenkransen, zijde bloemen, schoonmaakmiddelen, kaas & noten, chocolade, lekkere sauzen, sierraden, producten van de Lonneker Molen, cadeau-ideeën, handgemaakte kinderkleding van biologische stoffen en eigengemaakte lampen.

boerenmarkt_fashion_mei 2024. Foto: gemeente Losser

Tussendoor heerlijk lunchen of een borrel na afloop in een van de gezellige Losserse horeca maakt een bezoek aan Losser komende zaterdag meer dan waard. Geniet van de ter plekke gebakken tuffelpannenkoeken. Of haal een lekker vers kopje koffie bij de barista van Missie Koffie.

Waar en wanneer? Zaterdag 25 mei: 10.00 – 16.00 uur in het centrum van Losser

www.centrumlosser.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio