2.1 C
De Bilt

Ga eens met het openbaar vervoer een dagje eropuit

Een leuk dagje uit naar de dierentuin of een bezoek aan familie of een kennis: reis eens met het openbaar vervoer! Heeft u vragen over de bus of trein? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg. 

Inloopspreekuur over openbaar vervoer

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Ze geven tijdens de maandelijkse inloopspreekuren praktische en duidelijke informatie en uitleg. Zij helpen u graag het gemak van het reizen met de bus en de trein ervaren.

De praktijk wijst uit dat mensen veel vragen hebben over het gebruik van het openbaar vervoer en alles wat daarmee te maken heeft. Vragen over de OV-chipkaart, het uitstippelen van een reis, reizen met korting zijn veel voorkomende vragen.

“Een stukje bevestiging, dat had ik net even nodig! Samen met de alleraardigste OV-ambassadeur de informatie die ik had opgezocht doorgelopen.” (Andreas, 70 jaar)

  • Datum:                 maandag 20 november 2023
  • Tijd:                     10.30 – 12.00 uur
  • Locatie:                Bibliotheek Hengelo Stad, Beursstraat 34, Hengelo

Telefonische spreekuren  

Stelt u uw vraag liever telefonisch aan een OV-ambassadeur? Dat kan! U kunt dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor u klaar om u telefonisch of via beeldbellen te helpen met uw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.

  • Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   
  • Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur   
  • Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur   

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!   
  

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio