3.2 C
De Bilt

Ga wandelen met de Kuier Deur Challenge Losser

Losser De Buurtsportcoaches van de gemeente Losser organiseren, in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation, de Kuier Deur Challenge Losser. Dit is een wandelprogramma van 20 weken voor de beginnende wandelaar. Meer informatie is er op de startbijeenkomst op vrijdag 13 mei 2022 om 9.30 uur bij Stichting MAN, Nilantspad 3 in Losser. Het wandelprogramma zelf start een week later: op vrijdag 20 mei vanaf Stichting MAN.

Ga wandelen

Alle inwoners van de gemeente Losser die willen werken aan een gezonde, actieve leefstijl of die het gewoon leuk vinden om samen te wandelen zijn van harte welkom. Deelname is gratis.

De deelnemers wandelen onder begeleiding van Lars Oomkes. Lars is 25 jaar, is een ervaren wandelaar en werkt bij de Bas van de Goor Foundation.
Er wordt begonnen met een afstand van 500 meter. Het streven is dat deelnemers aan het eind van het programma van 20 weken een afstand van 5 kilometer kunnen afleggen. Het wandelprogramma sluit eind september feestelijk af. Deelnemers kunnen, als ze dat willen, dan deelnemen aan het landelijke wandelevent van de Bas van de Goor Foundation.

Informatiebijeenkomst op 13 mei

Op vrijdag 13 mei is er om 09.30 uur een informatiebijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over de Kuier Deur Challenge Losser. Deze bijeenkomst is bij Stichting MAN, aan het Nilantspad 3 in Losser. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website www.nationalediabeteschallenge.nl/twente/kuierdeurchallengelosser/

Meer informatie is ook te verkrijgen bij Jurgen Schiphorst, beweegcoach van de gemeente Losser via email j.schiphorst@losser.nl of telefonisch via telefoonnummer 06 18 418 100. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio