17.2 C
De Bilt

Geef je spullen een tweede leven, kom naar het RepairCafé in Vroomshoop of Westerhaar!

Mensen die het RepairCafé bezoeken, kunnen van thuis kapotte spullen meenemen. Broodroosters, lampjes, föhns, fietsen, speelgoed, alles wat het niet meer doet, is welkom. De reparateurs in het RepairCafé weten bijna altijd raad. Tussen 13.00 en 16.00 uur staan vrijwillige reparateurs klaar om te helpen bij alle mogelijke reparaties. Door repareren te promoten, wil RepairCafé Twenterand bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Ook bespaart repareren geld en kostbare grondstoffen en draagt het bij aan de beperking van de CO2-uitstoot.

Tweede leven voor je spullen

Het RepairCafé is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Je bent welkom op het RepairCafé in d’Oale Skoele, Julianastraat 23 te Vroomshoop. Elke tweede vrijdag van de maand. Elke laatste vrijdag van de maand kun je terecht in Westerhaar waar de monteurs klaarstaan in het RepairCafé in Kulturhus de Klaampe. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheektwenterand.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio