1.7 C
De Bilt

Gemeente Hellendoorn plaatst 120 bladkorven voor gemeentelijk groen

Hellendoorn – Evenals vorige jaren plaatst de gemeente Hellendoorn ook deze herfst weer zo’n 120 bladkorven op plekken met veel gemeentelijk groen. Vanaf dinsdag 10 oktober worden de korven in alle kernen geplaatst en vanaf week 49 worden ze weer verwijderd.


De korven zijn uitsluitend bedoeld voor blad van gemeentelijke bomen. Inwoners kunnen de bladeren van stoepen en straten, maar ook die op hun terrein zijn gewaaid in deze korven kwijt. Blad van eigen groen van particulieren mag niet in de korven en hoort in de gft-container. Takken of andere vormen van afval mogen ook niet in de bladkorven.

Gemeente team groen en afval

Medewerkers van het team Groen en Afval zullen de korven in de komende weken regelmatig legen. Bij misbruik of diefstal van een korf wordt op die plek geen korf meer teruggeplaatst. Voor een overzicht van de locaties van de korven verwijzen we naar de website van de gemeente Hellendoorn: www.hellendoorn.nl

Hollandse Kroon.

Ook in de gemeente Hollandse Kroon zijn de afgelopen dagen 40 bladkorven geplaatst. Ook hier worden de korven eind november weer verwijderd en de bladeren gecomposteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio